به گزارش پایگاه خبری تحلیلی کبود، «محمد محمدی»شهردار سهند، در نشست خبری خود با اصحاب رسانه استان با اشاره به توانمندی ها و ظرفیت های شهر سهند برای سرمایه گذاری بخش خصوصی، افزود: با ایجاد زیرساخت های شهری در این شهر می توان میزان بودجه شهرداری را برای سال آینده افزایش داد.
وی با بیان اینکه بودجه شهرداری سهند در سال ۱۴۰۲ حدود ۲ هزار میلیارد ریال بود که این میزان در سال جاری بیش از ۲ برابر ( معادل ۲۲۵ درصد) شده است، اظهار کرد: بر اساس پیش بینی های انجام شده، برای سال آینده نیز لایحه افزایش بیش از ۲ برابری بودجه تقدیم شورای اسلامی این شهر خواهد شد.
وی از خرید نردبان آتش نشانی ۴۲متری با مبلغ ۷۰میلیاردی خبر داد و افزود:در حوزه ایمنی و آتش نشانی با توجه به نیاز و بروزرسانی تجهیزات و ماشین آلات شهرداری در سال ۹۲ قراردادی برای خرید این دستگاه بسته شده بود و مبلغ ۳میلیارد نیز از این بابت پرداخت شده بود متاسفانه به دلایلی روند خرید راکد مانده بود با پیگیری های انجام شده انشا الله در اسفندماه سال جاری از این نردبان آتشنشانی رو نمایی خواهیم کرد.
وی ادامه داد: در حوزه ارتقاع کیفیت حمل و نقل عمومی ۱۰میلیارد برای خرید ۵دستگاه اتوبوس و خرید ۱۰دستگاه ون انجام شده و باتوجه به دستور عمل واگذری ناوگان عمومی ما نمیتوانیم به بخش خصوصی واگذار کنیم و مقرر شده در این راستا با هماهنگی شرکت واحد تبریز برای به کار گیری اتوبوس ها نیرو جذب شودگفتی است ۴ مورد از ون ها واگذار شده که فقط ۶دستگاه مانده که طی اطلاعیه ای با تسهیلات ۶۰۰میلیونی برای خرید ون ها واگذار خواهد شد.
محمدی بیان کرد: احداث چمن مصنوعی در سهند پیمانکار مشخص شده با اعتبار ۶میلیارد و ۶صد تحویل پیمانکار شده که در آستانه استارت عملیاتی شدن است و در عرض ۳ماه تحویل خواهد شد.
شهردار سهند گفت: منابع درآمدی بودجه امسال شهرداری از محل های مختلف از جمله یک هزار میلیارد ریال مازاد سال گذشته، ارزش افزوده، صدور پروانه های ساختمانی و عوارض شهری تامین شده است و شهرداری ۲۲۰ میلیارد ریال نیز از شرکت عمران شهر جدید سهند طلب دارد.
محمدی، با بیان اینکه جمعیت این شهر بر اساس سرشماری سال ۱۳۹۵ حدود ۸۳ هزار نفر ثبت شده است، ادامه داد: محاسبه درآمد ناشی از ارزش افزوده بر اساس این جمعیت انجام می شود و این نوعی اجحاف در حق این شهر است چراکه بر اساس آمارهای غیررسمی هم اکنون جمعیت این شهر بیش از ۲۲۰ هزار نفر است.
مدیریت واحد شهری در سهند ایجاد شد
شهردار سهند با اشاره به تحویل فازهای عملیاتی ۲، سه و چهار و هشت بهشت این شهر در ۱۶ آبان امسال از شرکت عمران شهر جدید سهند، گفت: با این اقدام، مدیریت واحد شهری در این شهر ایجاد شد و از این پس شرکت عمران شهر جدید سهند نیز به عنوان مجری رفع نواقص پروژه ها و پروژه های جدید عمل خواهد کرد.
محمدی، ایجاد مدیریت واحد شهری را برای جلب رضایتمندی مردم این شهر موثر دانست و افزود: پیش از این، وجود دوگانگی مدیریتی از سوی شهرداری سهند و شرکت عمران شهر جدید سهند در این شهر موجب سردرگمی شهروندان و نارضایتی آنان شده بود.
وی نبود برخی امکانات زیرساختی در این شهر را از جمله مشکلات شهر سهند اعلام کرد و یادآور شد: مدیریت جدید شهرداری پس از روی کار آمدن به دنبال تامین ابتدایی ترین نیازهای مردم این شهر است چراکه اغلب مردم این شهر برای تامین نیازهای خود به تبریز یا شهرهای اطراف مراجعه می کردند.
وی با بیان اینکه فاز چهار یکی از محرومترین فازهای این شهر است، اظهار کرد: بازارچهای در این فاز با مبلغ قراردادی سه میلیارد تومان احداث خواهد شد.
وی افزود: ۳۰۰۰ متر سایت برای نگهداری سگهای بلاصاحب با مبلغ ۶۵ میلیارد ریال احداث خواهد شد.
وی با بیان اینکه ۹ سرویس بهداشتی و نماز خانه با اعتبار ۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در حال احداث است، ادامه داد: عملیات اجرایی چمن مصنوعی در این شهر با مبلغ ۶ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان آغاز خواهد شد که تا دوماه دیگر مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.
وی در پایان با بیان اینکه شهرداری سهند از لحاظ مالی وضعیت خوبی دارد اما اگر امروز به درآمدهای پایدار فکر نکنیم در آینده یکی از معضلات استان شهر سهند خواهد بود، اظهار کرد: ۱۶ آبان ماه چهار فاز شهر جهت یکپارچگی مدیریت شهری تحویل شهرداری شد، مردم شهر از دوگانگی مدیریتی رهایی یافتند که این شهر پس از تحویل فازها در زمرهی شهرهای کشور قرار گرفته است.
لازم به ذکر است که در ادامه خبرنگاران از خدمات شهرداری بازدید کردند.